OM MIG


Hej, og velkommen til min blog. Jeg hedder Ninna, og det her er mit fristed, jeg bruger som en skitsebog til alt hvad der inspirerer og interesserer mig. Jeg er uddannet og arbejder som tøjdesigner, jeg er gift med Kim, og sammen har vi to drenge, Sylvester fra sep. 2010 og Louis fra nov. 2014.
I efteråret 2014 flyttede vi fra Århus til Gl. Rye, og før Århus boede vi i København, det var dengang jeg begyndte på bloggen. Der er sket meget siden, men essensen af bloggen er stadig den samme, en personlig blog der handler om familieliv, design, bolig, mode, kreative udfoldelser og smukke ting.

Jeg er æstetiker til fingerspidserne, og elsker godt design. Jeg er meget fascineret af andres boligindretning og påklædning, og mine ynglingssider i modemagasinerne er altid "vis mig dit hjem/klædeskab/nyeste køb". Jeg elsker simpelthen at blive inspireret af andre, og få stillet min nysgerrighed:-)

Jeg håber at jeg kan inspirere andre med mit univers af kreative projekter, min hverdag, oplevelser og drømme. Tak fordi du kigger med, og kom gerne med en kommentar, så bliver jeg glad:-)


:-) Ninna