FAQ

Jeg har under denne fane valgt at samle svarene på de spørgsmål jeg får stillet oftest på bloggen.
Det er lidt en blanding af både spørgsmål til vores hjem, tøj, og de ting jeg syr. Jeg vil prøve at dele det hele lidt ind i kategorier, så det ikke bliver for rodet.
Jeg nyder al den opmærksomhed min blog får, og vil gerne svare på spørgsmål, så hvis der er noget I synes mangler, så skriv også gerne på min mail ninnarahbek@gmail.com

Tusind tak fordi du læser med:-)

TILBEHØR OG STOF

Jeg køber mit stof flere forskellige steder, jeg bruger både nettet og fysiske butikker. Jeg er i januar 2012 flyttet fra Kbh til Århus, så jeg kan anbefale butikker begge steder.

www.malika-rosa.dk, her køber jeg en del stof, især under kategorien "prikker og tern", jeg køber desuden alt mit skråbånd her, da det er den lækreste kvalitet man kan finde (LANGT bedre end det gængse fra stof&stil og Stof2000)

www.fadenversand.de, er en tysk webshop der også sender til DK:-) Her køber jeg mit neonsytråd (porto er lidt pebret, desværre)

Her kommer navn og farvekoder på de farver jeg bruger

Neonpink: Mettler poly sheen col. 1306
Neongul:  Mettler poly sheen col. 5940
Neonorange: Mettler poly sheen col. 1106

Da jeg boede i Kbh kunne man købe denne tråd hos Sycenter på Amagerbrogade. Tråden er egentlig en broderitråd, men ikke kraftigere end alm sytråd, blot lidt mere "levende" i det!

Neon grossgrain bånd
Mit neon grossgrain bånd er der mange der har spurgt til:-)
Det har jeg på Amager købt i Hobbybutikken på Holmbladsgade nr 6, 2300 Kbh S, (de køber det engros hos Stof og blonder i Viborg, men tror kun de sælger til firmaer)

Det kan også købes hos Stuff og stof i Århus, der også har en webshop (og rigtig mange fine metervarer også), kontakt eventuelt butikken for mere info, er nemlig ikke sikker på at det er på webshoppen.
Båndet måler 20 mm i bredden og jeg har det i 3 farver, pink, gul og orange, det fås vist også i grøn.

www.stofogsy.dk, har også en fysisk butik i Skanderborg. Her køber jeg efterhånden rigtig meget stof, og jeg skal nok fremover skrive på bloggen når noget stof er derfra (de har nemlig ikke alt på webshoppen, men send dem et billede, og så kan de finde det:-))
De har i øvrigt et fint udvalg af Liberty, og mange fine børnestoffer og patchworkstoffer.MIT HJEM


Kalender
Jeg har efterhånden blev spurgt et par gange hvor vores store kalender er fra (se den blandt andet her), Vi har købt den i Politiken Plus' webshop, og da mine forældre har et Pluskort, har vi fået lidt rabat.