ETIK

Jeg bliver fra tid til anden kontaktet af både pr-grupper og forskellige firmaer, der gerne vil sende mig produkter jeg kan skrive om på min blog. Det glæder mig meget at jeg også tiltrækker den opmærksomhed, og på den måde bliver præsenteret for nye ting, som jeg kan dele med mine skønne læsere.

Jeg vil præsentere produkter på min blog, såfremt jeg mener det har relevans, og kan være interessant for både mig selv og mine læsere. Jeg forpligter mig ikke til at skrive om et produkt, hvis jeg ikke selv kan stå inde for, og jeg vil altid skrive min ærlige mening om et produkt.

Der vil ind i mellem være reklamer, sponsorede indlæg, eller anmeldelser af produkter. Det vil altid fremgå tydeligt i indlægget, så du ikke er i tvivl om hvorvidt indholdet er kommercielt, da jeg jo mest af alt blogger om ting og produkter ganske uopfordret.

Tak fordi du læser med:-)


© 2011-2012 FRU SCHOU. ALLE DESIGNS TILHØRER MIG OG MÅ IKKE KOPIERES. BILLEDERNE ER MINE EGNE MEDMINDRE ANDET ER ANGIVET. SPØRG ENDELIG HVIS DER NOGET DU ØNSKER AT LÅNE, MEN BRUG VENLIGST IKKE TEKST OG BILLEDER UDEN MIN TILLADELSE, TAK.