lørdag den 6. december 2014

Mi CasaStolen mangler nye hynder, men jeg er SÅ glad for den, den er et arvestykke fra min morfar.
Træ æsken med initialer har jeg arvet fra min morfar. Den har været brugt til tobak i sin tid.
Jeg synes det er på tide at I bliver inviteret med lidt indenfor hjemme i vores nye hus. Siden vi flyttede for lidt over en måned siden, synes jeg vi har nået RIGTIG meget, og alligevel så mangler der en hel masse. Især synes jeg der mangler sådan lidt fin pudsning, som jeg ikke synes man kan få ordnet sådan med det samme. Det kommer med årene, og måske ændringer opstår i takt med at man lever i huset. VI mangler især en masse på væggene (og også at få dem malet), men det tager også tid,  man skal lige mærke efter hvor billederne hænger helt rigtigt.
Det er et ret nyt hus vi har købt, kun 5 år gammelt, og det er vist det man kan kalde for et type hus. Det er super godt indrettet, og med masser af plads. Der er enkelte ting jeg ville have valgt anderledes hvis vi selv skulle bygge, men sådan er det vist uanset hvad man finder, med mindre altså, at man bygger selv. Jeg gad for eksempel godt have nye låger i køkkenet, og gips i lofterne, og med tiden måske endda nogle andre gulve, men i det store hele, så er vi vældig tilfredse, og der er en god sjæli  huset.
Husets største attraktion må uden tvivl være udsigten, den faldt vi for med det samme, da vi så huset første gang. Og på sådan en dag som i dag med masser af solskin, så får man ro helt ind i sjælen af at kigge ud mod naturen.

Jeg håber I får en fantastisk weekend derude:-) Og i øvrigt, tak for de mange søde hilsner i forrige indlæg, han er en præmie baby ham Louis, han er tilmed begyndt at sove (bedre) om natten:-)

9 kommentarer:

 1. Skønt med et kig indenfor! Har I fået ny fin lampe over spisebordet? Morfars stol har virkelig den fineste form, den kan jeg godt forstå, du er meget, meget glad for.

  SvarSlet
 2. Hvor er der lækkert hos jer Ninna! Hvor vildt alt det I har nået, det er jo allerede HJEM at se på. Kh. Mette

  SvarSlet
 3. Det ser rigtig hyggeligt ud. Tak for kigget :-)

  SvarSlet
 4. Fantastisk lysindfald I har i hele huset, ser det ud til. Og allerede så hjemligt indrettet, herhjemme er det ikke alle billeder der er kommet op at hænge endnu,

  SvarSlet
 5. Hvor er det lækkert og fint, Ninna.. Er imponeret over lyset og over hvor meget I allerede er på plads...;)

  SvarSlet
 6. Det er fine omgivelser I har fået jer. Hvor ser det hyggeligt og indbydende ud. Det er altid sjovt at se hvordan ting bare gør sig lidt anderledes i nye sammensætninger og omgivelser. :)

  SvarSlet
 7. Hvor ser det bare lækkert og fantastisk lyst ud, stort tillykke med det smukke hus :0)

  SvarSlet