onsdag den 18. juni 2014

Boligtanker og drømme
Brikkerne er så småt ved at falde på plads med hensyn til vores bolig situation, jeg skal nok fortælle mere når alting er helt på plads, jeg vil ikke jinxe noget;-)

Mit hoved er fyldt med boligindretning, og jeg kan bruge VIRKELIG lang tid på Pinterest, der er så meget fin inspiration at hente, især fra udenlandske pin'ere og magaziner. Jeg er ikke så meget til den helt lyse og hvide nordiske still, jeg kan rigtig godt lide de mørke elementer, rustikke detaljer, masser af bøger/ magasiner og kunst. Der er flere af vores møbler jeg gerne ville skifte ud, især vores sofa som vi ikke har passet så godt på, men jeg må også erkende at vi er sådan en familie hvor der bliver spist både kiks og is i sofaen, så indtil videre er den dækket med tæpper. Vi må ønske os en ny når vi ikke har små børn længere:-)

Jeg ville seriøst gerne have den lyserøde bruse niche, hvor smuk er den lige?? Eller de fine spejle i en samling på væggen!

Der skal prioriteres i ønskerne, og øverst på listen står altså nye lamper, det er VIRKELIG tiltrængt;-)

Kan I også drømme jer væk i boligindretning??

I kan i øvrigt følge mit HOME board her på Pinterest

5 kommentarer:

 1. Virkeligt smukt mosaik badeværelse :0) Det lyder dejligt at i er et skridt videre i jeres bolig situtation, glæder mig til at læse mere..
  Jeg drømmer mig altid væk i boligindretning men det meste bliver ved drømmene ;0)

  SvarSlet
 2. Det lyder meget spændene der hele!! Jeg er helt med på din stil.

  SvarSlet
 3. Ih hvor er det spændende Ninna - Krydser fingre på jeres vegne for at det falder på plads - og glæder mig til at høre mere. Så mange spændende ting der kommer til at ske i jeres lille familie det næste stykke tid. ;) Go weekend til dig

  SvarSlet
 4. Den lyserøde bruseniche er SÅ smuk!

  SvarSlet
 5. åhhh det arkiv-skuffedarium - suk - det er smukt <3

  SvarSlet