mandag den 22. juli 2013

TAKTusind tak for de mange fantastiske velkommen tilbage hilsner, jeg har læst dem med stor glæde:-) Jeg er i fuld gang med at besvare dem, og i mellem tiden kommer der her lidt bryllupsoutfit, som jeg havde på for et par uger siden til Kims Kusines bryllup.
I fremtiden kommer jeg nok til at lave en del flere indlæg omkring mode og stil, da jeg har meget på hjerte hvad det angår:-) Jeg vil prøve at komme med gode råd til garderobeindkøb, som måske ikke er så fashion agtige, men valgt ud fra min æstetik, og min holdning til gode items, der holder længe og er klædelige:-)

Jeg har stadig ferie en hel uge endnu, og har virkelig optur over vejret, det er bare for lækkert:-)

Blazer - Whiite 
T-Shirt i silke - Kokoon
Bukser - Zara
Armbånd - Sif Jacbs
Stiletter - Ganni (gamle)
Halskæden er en sample fra mit arbejde, og kan desværre ikke købes.


8 kommentarer:

 1. Du er bare så smuk :) Dejlige billeder.

  SvarSlet
 2. Shit manner hvor ser du godt ud Ninna! Og også velkommen tilbage herfra - er GLAD for at du ikke har droppet bloggen, yeah :-)

  SvarSlet
 3. Det vil jeg glæde mig til!

  SvarSlet
 4. Det er så dejligt at have dig tilbage på bloggen!
  Du ser skøn ud, fedt at trække i bukser til et bryllup, du ser drøn smart ud!

  SvarSlet
 5. Du har været savnet - og hold op, du ser godt ud! Glæder til at læse om dine gode fifs.

  SvarSlet
 6. Jeg tror min kommentar forsvandt på dit andet indlæg, min netforbindelse er lidt 'spændende' men jeg vil bare sige juhuuu, jeg er glad for du er tilbage. Og flot bryllups outfit!

  SvarSlet
 7. Den fineste fletning!!- jeg stemmer i, du ser dejlig ud, og skønt du har Kim med på et billede også. Så fine I er. Glæder mig til at se mere! kh mille

  SvarSlet
 8. I er FOR søde er I <3 tusind tak, jeg rødmer helt her bag skærmen:-)
  Og ja Ida, bukser er nok lidt utraditionelt, men ikke desto mindre følte jeg mig faktisk ganske fin og dressed up:-) Og så kan jeg nemt bruge dem efterfølgende på arbejde med flade sandaler og en alm t-shirt:-)

  SvarSlet