lørdag den 29. september 2012

Doven lørdag


Jeg har fået afløb for min magasinafhængighed...
Vores fine vejrand, som min svigerfar har lavet, har blafret lidt med vingerne i dag
Sylvester i nyt nattøj fra Ej Sikke Lej, det er bare så fint!
Intet, er hvad vi har lavet i dag... Sådan er mine ynglingslørdage!
S er lidt syg, så vi har puttet, hygget og set tegnefilm!

onsdag den 26. september 2012

Dagens glimmer
Jeg har købt glimmersko, og er fuldstændig skudt i dem! Jeg fandt dem helt tilfældigt, på en webshop jeg ellers aldrig har brugt, og de er fra et mærke jeg ikke troede jeg NOGENSINDE skulle eje noget fra igen.
De er fra Buffalo, og de er købt her. Jeg var også ret lun på dem her, men de er desværre ikke i min str.
I mine øjne kan man ikke få glimmer og glitter nok, og de her sko er mine nye ynglings!
(Hvis bankbogen bugner, så kan man jo altid kigge lidt nærmere på dem her )
Jeg tror jeg er nødt til at lave lidt flere glimmerindlæg her på bloggen;-);-)

tirsdag den 25. september 2012

WeDoWood stol
Vi gav Sylvester børnestolen fra WeDoWood i fødselsdagsgave, (Tusind tak for hjælpen Line), og nu står den fint i vores stue. Den passer perfekt til vores sofabord, og Sylvester har allerede siddet der meget og tegnet. Stolen er helt klart den bedste børnestol jeg har oplevet.
Jeg har en meget lang dreng, men alligevel sidder han perfekt i den, selvom den er lidt lav. Det er bare gennemført og meget brugbart design, og det er noget der kan gøre en designnørd som mig glad i låget:-)
Lige for tiden tegner vi biler og Sylvesters hænder til den store guldmedalje...

mandag den 24. september 2012

Påfugl
Jeg er blevet ejer af et smukt påfugletryk. Og ved Tennas hjælp hænger det nu smukt i en træramme fra Lyrum rammer hjemme i vores stue. Printet er herfra, og jeg er simpelthen så glad for at Tenna tippede mig om de fine tryk! Jeg har valgt et print i sort, da jeg tror vi har rigeligt med neonpink i huset allerede, men jeg er faktisk ganske glad for det enkle og grafiske udtryk!

søndag den 23. september 2012

Garderobesalg for en gangs skyld

Jeg har lige for en gangs skyld ryttet op i garderoben, Jeg forstår ikke hvordan det bliver ved med at hobe sig op!!!....
Jeg vil ikke belemre Jer helt vildt med det her, så jeg har lagt det hele ind under fanen "TIL SALG" (det er altså lidt nemmere for mig end TS) Jeg har desuden sat prisen lidt ned, på et par af mine egne ting. Så kig endelig forbi, og skriv en mail til mig på ninnarahbek@gmail.com hvis der er noget der har interesse!
Og husk, ALLE priser er inklusiv porto.


lørdag den 22. september 2012

Godt selskab
Tak for en fantastisk hokaidosuppe Ida


Tom og Jerry er det nye hit, tak for anbefalingen Maria;-)

Jeg har været i overordnetligt godt selskab hele dagen i dag. Jeg har både haft tid til at hygge og putte med min ynglingsbasse. Og så har jeg spist suppe og kage i selskab med skønne damer. Jeg elsker bare lørdage...

tirsdag den 18. september 2012

Lang cardi

Man kan vel dårligt gå vinteren i møde uden en lang cardigan?? Jeg har fået en lille opfordring fra en sød (og gravid) veninde, om hvilken lang cardigan man skal have her til vinter. Det er et rigtig godt stykke tøj, også selvom man ikke er gravid:-)

Her er en lille collage med dem jeg bedst kan lide. Min egen favorit er nok den fra Baum und Pferdgarden..

Fra venstre: Baum und Pferdgarden, Hofmann set hos YouHeShe (den er også i mørke farver),  Designers Remix, AIAYU set hos YouHeShe, grå cardigan fra Malene Birger, mintgrøn fra Designers Remix
Man kunne sagtens have dem allesammen i sit klædeskab ikke??
Rigtig god tirsdag:-)

mandag den 17. september 2012

Suttesnore


Jeg kigger bare lige hurtigt forbi, for at vise 2 nye suttesnore jeg har lavet (nok mest til pigebørn), de er til salg, se under fanen "til salg":-)Jeg håber I har nydt weekenden:-)

fredag den 14. september 2012

Fødselsdagslykke

Vi havde en dejlig fødselsdag i går, og især Cars kagen vakte stor lykke:-) (jeg har købt den hos Langenæsbageren i Århus, magtede ikke selv at bruge timer på kagelavning) Vi havde besøg af den nærmeste familie, og S fik et hav af gaver!
Af hjertet TUSIND tak for alle de meget dejlige hilsner, både her og på Instagram, det betyder faktisk mere end man måske lige regner med!
Nu står den på weekend med mere fejring og fest med kollegaer, så der er drøn på et par dage endnu:-)

Kan I have en dejlig weekend:-)

torsdag den 13. september 2012

Sylvester 2 år


Jeg har virkelig prøvet at begrænse mig, men her kommer lidt billedspam af min store dreng, der bliver 2 år i dag! Så skynd dig videre hvis du ikke er til tonsvis af børnebilleder;-)

Alle siger det, men ikke desto mindre er det meget sandt, tiden FLYVER afsted. Aldrig har jeg oplevet at dagene forsvinder så hurtigt, som efter vi har fået Sylvester.

Jeg har et billede med af Sylvester som nyfødt. Da vi fik ham, havde jeg ikke en blog endnu, så det er aldrig noget jeg har vist frem før. Han blev født ved planlagt kejsersnit, og havde en meget hård og vanskelig start på livet. Heldigvis blev han hurtigt frisk og stærk, og i dag kan jeg slet ikke forstå hvor lille bitte og skrøbelig han har været.

Jeg har været lidt i tvivl med alle de her billeder, men flere af dem har allerede været vist på bloggen før, og jeg udvælger altid nøje hvilke billeder jeg synes der er blogbilleder, og hvilke der hører familiealbummet til. Jeg har især været i tvivl med hospitalsbilledet, da jeg aldrig har vist billeder derfra før (altså online), men de er også en del af historien;-)

Lille nyfødt S, kun et par dage gammel
Lille ny baby, glad mor og far
cirka 3 måneder
Dåbsbillede, 5 måneder gammel
5 måneder
9 måneder
1 års fødselsdag:-)
På photoshoot med min fotografveninde på Christiania i efteråret 2011
Portrætfoto efterår 2011
Marts 2012
Maj 2012
Juni 2012
Juli 2012, stor dreng der stener tv...
September 2012

onsdag den 12. september 2012

Søndagsbilleder

I søndags gik vi en tur i vores hood, og jeg forsøgte at få taget et mor/søn outfit billede, men det lykkedes på ingen måde! Og det er også ok:-) Så vi nøjedes med en anden slags billeder....

I morgen er der billedspam på bloggen, for de morgenfriske er det allerede fra helt tidligt på dagen;-)

Rigtig god dag:-)

tirsdag den 11. september 2012

Lidt shopping
Lidt shopping, mest fra Berlin:-)

-Jeg har læææænge ønsket mig tasken fra WoodWood, og især ønsket mig noget camouflage af en slags, den trend kan jeg ikke lade gå forbi mig:-)

-Solbrillerne er et impulskøb fra ZARA, men ikke desto mindre så er jeg er blevet vildt glad for dem. Jeg elsker ting der glimter:-)

-Den fine clutch er her hjemme fra, jeg har købt den på mit arbejde, og lige nu bruger jeg den som pung! Både farven og prisen er skøn;-)

mandag den 10. september 2012

Patchwork


Midt i travlhed, og stresset hverdag, er det lykkes mig at fremtrylle et kreativt projekt. Jeg er jo vild med patchwork som I nok ved, så derfor har da lige lavet en pude mere til samlingen:-)
NU mangler vi heller ikke flere puder....
søndag den 9. september 2012

Overtøj

Fra venster: Parka fra Lempelius, set hos YouHeShe, fra fra Filippa K, set hos Nelly, Quiltet jakke fra COS, Dynejakke fra Moncler, Parka/dynejakke fra Acne, set hos YouHeShe (Kan også købes i Junk de Luxe i Århus, Uldfrakke fra Designers Remix, og Parkacoat fra Selected

Jeg har, på opfordring, lavet en overtøjscollage med nogle af de frakker jeg selv godt gad at gå vinteren i møde i. Det er ikke alle der er lige praktisk eller varme for den sags skyld. Der er ingen tvivl om at dynejakken eller parkaen er det fornuftige og varme valg, men der findes også bare så mange fine uldfrakker, at det er svært at vælge.

Jeg skal have ny vinterjakke i år, og mit valg er faldet på parkaen fra Acne. Vi har den på mit arbejde, og det er et fantastisk stykke overtøj. Man kan knappe den yderste del af frakken af, og så har man faktisk to jakker.
Dynejakken fra Moncler har i mange år stået højt på min ønskeseddel, jeg synes bare den er så klassisk og fin. Men også temmelig dyr...

Jeg er også fuldstændig vild med uldfrakken fra Designers Remix, men den bliver altså nok alligevel for upraktisk til mig. Zara har også mange fine uldfrakker, så der kan  jeg også anbefale at man kigger forbi.

Har I fundet vintertøj allerede?

fredag den 7. september 2012

Berlin part 3 og outfit


Sidste Berlin indlæg er outfit fra Lørdag aften, som vi tilbragte med middag og udsigt i Fjernsynstårnet. En oplevelse jeg helt klart kan anbefale! Jeg er normalt ikke særlig meget til typiske turistattraktioner, men denne her var alle pengene værd.
Maden var ikke en stor kulinarisk oplevelse, men stemningen og udsigten vejede i den grad op for hvad maden manglede, (og det var altså helt udemærket mad!) Kim og jeg fik to retter hver, 1 flaske vin og vand for 100 euro i alt, så det er jo stadig billigt, bare lidt dyrere end andre steder i Berlin.

Jeg fik luftet min nye Isabel Marant jakke, som jeg efterhånden har vist en del gange på Instagram;-) T-shirt er også fra Isabel Marant, og bukserne købte jeg dernede i Zara.
Igen er det Kim der er fotograf, og mig der igen var temmelig presset, da der sad en flok teenagedrenge i et busskur på den anden side af gaden og både gloede og grinede....!!! Jeg var meget flov, og der blev knipset hurtigt fra Kims side, så billederne er ikke lige helt i top...

På opfordring, arbejder jeg på et overtøjsindlæg, der kommer i løbet af weekenden. Og så mangler jeg også at vise hvad jeg shoppede:-)

Rigtig god fredag:-)