fredag den 30. marts 2012

Cool med gul...

Der gået total gul i den herhjemme...
Jeg har shoppet lidt til min dejlige smukke forårsdreng:-)
Selvom jeg desværre ikke vandt et gavekort hos Rakel, så kunne jeg ikke lade være med at kigge forbi Elle Belle, som virkelig er en fin webshop, med super service.
Jeg har desuden købt RAP sandaler her, de har også en fysisk butik i Århus, som har et rigtig godt udvalg af sandaler og overtøj!


Nå ja, og et lille nyt saltkar fra www.decorateshop.dk, i ja, GUL!!


Det fineste kort fra Mar Mar, synes det passede perfekt i farverne til tøjet:-)


torsdag den 29. marts 2012

Bukser og biler

Sylvester er så stor nu, at han selv kan hjælpe til med mange ting! Jeg har derfor prøvet at hjælpe det lidt på vej, han er VILD med biler, og har efterhånden en hel kasse fyldt til randen. Jeg har lavet et billede af en bil i wallsticker folie, og sat på kassen, så han ved hvor de skal hen.


Jeg har også syet et par grå velourbukser med neongule tittekanter ved lommerne. Sylvesters ben vokser så hurtigt at man næsten kan se dem gro, så det er svært at følge med på buksefronten!!Detalje fra Sylvesters værelse


Jeg har lavet en hel del Leo make up punge der allerede er sendt afsted:-) Jeg har syet 2 ekstra, og sat dem til salg her, det bliver de sidste jeg laver!

onsdag den 28. marts 2012

Wants...

I morgen er der præcis 1 måned til min fødselsdag, så det er vel ikke for tidligt at lave ønskelister vel?
Nå, men de her ting ønsker jeg mig HELT VILDT meget:-)

Plakater og Lykke Bang smørbrik er fra www.decorateshop.dk, Den grå Ditte Fischer vase er fra Luxoliving, og det er den store model. Armbåndet er her fra Louise Eeg, tørkldet er her fra Malene Birger, Jeg samler på Royal Copenhagen hvidriflet, og ønsker mig især dybe tallerkner og frokosttallerkner, der er lige nu 25% rabat på dem  her
Må alle mine ønsker gå i opfyldelse, SUK!!

tirsdag den 27. marts 2012

Påskeæg og sandaler

I dag har jeg holdt fridag med Sylvester. Vi har været på udflugt med min mor, og så har vi været en tur i Brugsen og få en Københavnerstang:-)
Det er en kæmpe bunke flis på vores terasse, det var et hit at lege med.....og jeg havde mine sundhedssandaler på.... første dag med bare tæer er altså noget helt særligt:-)
Nå ja, og så har jeg også spist påskeæg...


mandag den 26. marts 2012

Højttalere


Det var ikke lige en overskrift jeg regnede med her på bloggen:-) Men ikke desto mindre, så har jeg sådan et lækkert sæt her til salg!
Min mand har købt sådan en sag her, og derfor er de nu (desværre) overflødige herhjemme.
De er cirka 3 år gamle, fungerer upåklageligt, og kan spille både lige så fint og stille, men også til en god fest:-)
De matcher alle former for Iphone/Ipod (også ældre modeller), og der følger en fiks lille fjernbetjening med.
De kan stå tæt, som her på billedet, men også med cirka 1 1/2 meters mellemrum.
Hvis der er tekniske spørgmsål, så kom endelig med dem:-)

De koster 600 kr og kan hentes hos mig (i Hasselager) (nyprisen var 1600 kr.) skriv til mig på ninnarahbek@gmail.com hvis det har interesse.

søndag den 25. marts 2012

Sommertid

Sikke et vejr, sikke en weekend!
Jeg er helt høj på solskin, strandtur, soft ice, familiehygge, dejligt selskab og bare fødder i ballerinaer;-)Håber I andre har nydt weekeden ligeså meget;-)
fredag den 23. marts 2012

Fredagseffektiv


Jeg har været hjemme til middag i dag, og da mine forældre henter Sylvester i vugger, har jeg en heeeel lang eftermiddag til, ja lige hvad jeg har lyst til:-)
På 2 timer har jeg fået lavet følgende

-Flagranke i selvklæbende folie til Sylvesters kedelige hvide skab
-Syet (endnu) en make up pung, mon jeg snart har nok??
-Hængt gallerihylder op i soveværelset, helt selv, med boremaskine og alting:-)

Jeg får lige en kop kaffe nu, ovenpå alle strabadserne;-)Min nye Libertyfavorit, den fås også som nøglesnor i min shop, send mig en mail, hvis du er interesseret i en make up pung;-)

Verdens kedeligste sengetæppe, men det pynter gevaldigt på det med hylden, nu skal jeg i gang med at arrangere hvad der skal stå der! Indtil videre pynter min nye fine gås:-)

Og min Dalarhest

Lyserød sweat fra, gæt engang, COS!!!
Må Jeres fredag være lige så effektiv, på enten den ene eller anden måde;-)

(Jeg har svaret alle spørgsmål på de 2 tidligere indlæg;-), tak fordi i gider kommentere og spørge)

torsdag den 22. marts 2012

I ❤ FORÅR

I dag kan har vi virkelig mærket HVOR fedt det egentlig er at bo i hus:-)
Sylvester for ind og ud af havedøren, og fik en helt time til at gå med at lege med en lille sandbunke på terassen! Vi har først lige fået plantet hæk, og der er stadig pløjemarker i miles omkreds, men vi HAR HAVE;-) Yes hvor er det fedt:-)


Gravkoen gjorde det fint ud for både spand og skovl! Seriøst, jeg har aldrig oplevet ham lege så lang tid med noget!!Jeg har fået en del henvendelser vedrørende mine leopard make up pung! Jeg har nu lagt den i shoppen, men tøv ikke for længe, for jeg ved ikke lige hvor mange jeg laver:-)

Har I også nydt det skønne vejr i dag?

onsdag den 21. marts 2012

Lidt om lidt forskelligt...Kan I huske de her Leo Converse der kom helt fra Tyskland til mig?
-Lidt billeder fra de sidste dage....
-Lidt is med krymmel kan gøre dagen lidt mere festlig:-)
-En sød dreng i bad:-)
-Så skal der luftes Converse
-Blue Sky, Foråret er her!!
-Selvportræt taget i vinduet til vores soveværelse (min cardigan hænger til "luftning")
-Verdens fineste gås, som i lige får et lille sneak peak af her! Jeg har købt printet af Ellen-Kirstine, der er grafisk designer. Jeg fandt hendes hjemmeside gennem Karinas blog! Se, hvis det ikke var for blogland, så havde jeg aldrig fået SÅ fin en gås hjem til mig og bo. Der findes også en ugle og en hare, se Ellen-Kirstines hjemmeside, for de er SÅ pæne! De koster 250 kr inkl porto, I skal bare sende hende en mail:-)

Vi (nok mest JEG), har en del indretningsplaner herhjemme, denne gås indgår i planerne, så indtil videre har den lige fået en midlertidig plads foran et spejl!! Ja ja, Rom blev jo ikke bygget på 1 dag!

tirsdag den 20. marts 2012

Tower chair

Kender i det, når man ser noget og bliver SÅ vild med det, at man er nødt til at dele det?? Sådan fik jeg det, da jeg så en helt ny højstol i et nyhedsbrev fra babybusiness, der hedder Towerchair.
Herhjemme har vi den klassiske sorte triptrap til Sylvester, og den er vi sådan set glade for, MEN havde jeg nu vidst at denne her stol fandtes, så havde den stensikkert stået hjemme hos os nu:-)Begge billeder er fra Trendyliving, hvor stolen også kan købes!
Den er naturligvis både teste og godkendt, og jeg kunne snuse mig frem til på nettet, at de royale tvillinger vist nok sidder i dem:-)
Det er to danske kvinder der står bag deisgnet, og det gør det på en måde kun endnu federe! Jeg er sikker på at denne stol vil være at finde hos mange danske børnefamilier i fremtiden:-)

(bare lige for god ordens skyld, så er dette indlæg IKKE sponsoreret:-))

mandag den 19. marts 2012

Urtekram

Da i sin tid blev gravid med Sylvester, begyndte jeg at tænke (mere) over hvad jeg kom i og på min krop. Jeg prøvede flere forskellige økologiske hudplejeprodukter, men der var ikke noget jeg blev rigtig glad for. Siden har min hud ændret sig en del, på grund af graviditet og amning, så jeg føler mig sat lidt tilbage til start med at finde gode hudplejeprodukter.
Jeg har fået muligheden for at teste Urtekrams ny serie "Nordisk Birk", jeg har prøvet hudplejeserien i nogle dage nu, og er rigtig glad for den. Især rensecreme og skintonic kan jeg virkelig anbefale, jeg har virkelig følelsen af blive "renset igennem", hvilket er vigtigt for mig, da jeg ellers altid har brugt en rens man skal skumme op med vand.
 Dagcremen er også god, men jeg kunne måske godt finde på at investere i en der er lidt mere effektiv, da min hud har brug for meget fugt.

Jeg synes det er en toplækker serie til prisen, og så er designet også ret fint! (pumpefunktionen på de fleste af produkterne i virkelig et ekstra plus, den gør det nemt at dosere)Jeg har modtaget produkterne gratis, men ord og billeder er helt mine egne!

søndag den 18. marts 2012

Gul og pastel

Jeg er faldet fuldstændig på halen over de fine gule/neongule farver og pasteller der er kommet til foråret, jeg viste jer jo min nye nøglesnor her , og hvor fint ville den ikke passe sammen med alle de skønne sager her

Skjorten er fra Equipment, billedet er lånt fra www.net-a-porter.com, stilletter fra www.nelly.com.
Cardigan fra Stine Goya, clutch fra See by Chloe, nederdel fra T by Alexander Wang, alle billeder er lånt på www.youheshe.dk


Er jeg den eneste der bliver helt glad i låget af de skønne farver?;-)
Jeg tror jeg skal på jagt efter en pastelgul t-shirt, det ville se SÅ fint ud med nøglesnoren om halsen!
du kan selv købe en i min shop hvis du også har trang til neongul og pastel

lørdag den 17. marts 2012

Godmorgen...

Ja, utroligt nok, så er jeg den eneste vågne person i husstanden, og det var mig der burde ligge og snorksove! Jeg skal nemlig til fest i aften! MEn efter at være blevet vækket tilpas mange gange af hostende mand og barn, gav jeg op!

I går var vi en tur i Skanderborg for at hente sushi og fodre ænder! Jeg elsker fredage, de er noget af det bedste:-)

FIn ABC plakat fra Denise, på Sylvesters værelse

Sylvester får øje på far der kommer hjem:-)

BIler biler biler, er det største hit!

Sylvester elskede at fodre ænder, han for rundt og sagde 'ARP 'ARP 'ARP, og delte teboller ud til højre og venstre:-)

Jeg håber I får den skønneste weekend derude:-)