onsdag den 28. december 2011

2011

Nu lakker det mod enden, altså med året 2011, men også for vores tid her i København! Puha, jeg bliver altid så sentimental ved årskiftet, og at flytte til den anden ende af landet samtidig, gør det altså lidt svært for sådan en tudemarie som mig:-)
Jeg har haft et år fyldt med dejlige oplevelser, og flere af dem er dokumenteret i form af billeder på min telefon. Dem har jeg lavet lidt fotocollager af...

Sylvester var bare en lille baby sidste vinter
Jeg blev gift med manden i mit liv den 7. januar på Københavns rådhus
I løbet af foråret fik vi nye frisurer, lærte at læse, fik skoldkopper, og var en tur i tv2's Go'morgen dåbsspecial
Sommeren var fantastisk, og min lille trold nød at være på græs:-) 
Familiehygge
sommerhustur med gode venner
Sylvester der bliver 1 år, og begynder i vuggestue
Min dejlige dreng, som har fyldt det meste i min og vores hverdag det seneste år:-)

Store øjeblikke i 2011

Jeg blev gift på Københavns Rådhus den 7. januar, et meget uformelt og lille bitte bryllup, men ikke desto mindre en fantastisk dagJ
Sylvester blev døbt den 6. februar, han var så god til det med at være i kirke og få vand på sit lille hoved!

I april blev jeg 30 år gammel, og blev fejret med bunker af gaver og surprisefødselsdag:-)

Den 13. september blev Sylvester 1 år, en meget særlig dag:-)

Den dag Sylvester rejste sig op og gik sine første 4 skridt, var jeg ikke hjemme, men det var et stort øjeblik for ham selv og Kim! De strålede i hvert fald om kap af stolthed da jeg kom hjem til dem:-)


Andre ting der også er værd at huske i 2011
At livet går videre, også selvom hele husstanden ligger med Roskildesyge!

At man godt kan stå op og lave havregrød selvom man kun har sovet 4 timer hver nat i en uge.
Glæden ved at morgentv begynder allerede kl 6.30 nu, det skal man bestemt ikke undervurdere.Ting der var uundværlige i 2011
Næsten for oplagt, men jeg kunne ikke have overlevet uden min Iphone (Især ikke kl *%#¤=%(& om morgenen, når Sylvester har siddet hos mig og set Løvernes konge på Youtube)

Min blog, som jo faktisk så dagens lys i februar, så der er snart 1 års jubilæumJ

Min symaskine
Min mand

Opdagede dem desværre ret sent på året, men eyelash extensions er jeg blevet totalt afhængig af, og er nu (næsten) en post på budgettet! (man ligner bare altid en der har brugt virkelig lang tid på sig selv om morgenen)

Netshopping, jeg siger det bare….


Og det her kan jeg godt undvære i 2012
Skoldkopper

Bilreperationsregninger

FinanskriseI 2012 vil jeg:

Få et job!!!

Smide de sidste 5 kilo (Det er da en klassiker der vil noget:-))

Finde ud af hvordan det er at bo på en pløjemark i Hasselager, og ikke længere midt i al mylderet på Amagerbrogade

Tvinge Kim til at cykle på arbejde, så jeg også får (lidt mere) glæde af bilen


Og så vil jeg faktisk gerne høre om i har nogle gode forslag til blogindlæg, ris eller ros?

I hvert fald så vil jeg gerne sige jer mange tusind tak for et fantastisk bloggerår, de mange søde og dejlige kommetarer og jeg håber vi ses i 2012, til glimt af alt det dejlige, skønne, og smukke i livet:-)


RIGTIG GODT NYTÅR!

mandag den 26. december 2011

YES!

Knap er julen overstået. før der er dømt udsalg! Og allerede fra i dag kan du shoppe udsalg på flere netshops. En af mine favoritter er COS, og her er nogle af mine udsalgsfavoritter!
Jeg fik et gavekort til COS i julegave,  så jeg har lige taget en lille shoppepause midt i flyttestress! I dag har vi pakket 42 flyttekasser, så det er velfortjent!

Støvlerne har jeg allerede, jeg købte dem (desværre) inden udsalget, men de er simpelthen SÅ lækre:-)
Jeg er normalt meget til kjoler, og især strikkjoler, men jeg har tvunget mig selv til at tænke lidt mere i to-delte sæt, og de her to sæt synes jeg er vildt lækre! Den gule clutch har jeg sendt lange blikke efter i noget tid, så den skal jeg helt sikkert eje:-)

Glædelig 2. juledag:-)

søndag den 25. december 2011

Jul jul jul

Vi har bare julet derudaf de sidste par dage:-) Og vi har hygget i stor stil!
Vores juleaften var noget så hyggelig, Kim, Sylvester, mig selv og en MASSE god julemad og gaver, det var skønt:-)
Her er lidt julebilleder fra de sidste par dage, og de sidste billeder i lejligheden, for i morgen pakker vi (næsten) det hele ned!

På julevisit hos oldefar, Sylvester styrer fjernbetjeningen:-)

Juleoutfit til Sylvester, den fine butterfly har hæklemesteren Asli lavet, og jeg har selv syet fløjlsbukser af den bredriflede fra stof2000 som vist efterhånden er en klassisker i blogland:-) Jeg er blevet inspireret hos Line, og lavet tittekanter på lommerne.

Disney juleshow

Et forsøg på et mor/barn billede

Sylvester styrer radioen, og den skal helst skrues HELT op!

Hurra for julegaver

Der Wordfeudes in real life:-)

Jeg håber i alle nyder julen med jeres venner og familie:-)

torsdag den 22. december 2011

Glædelig jul

Jeg nyder virkelig at se alle de fine julehjem rundt omkring i blogland, det kompenserer lidt for manglen på samme her! Der står 50 flyttekasser i vores soveværelse der skal pakkes inden 1 uge! I går gik jeg i gang med  loftet, jeg smed nærmest alt ud... Altså når man ikke har haft brug for det i 3 år, så får man det nok heller ikke... utroligt hvad man gemmer!

Sylvester var jo en lille (stor) tyk baby sidste år ved denne tid, og sådan her sagde han glædelig jul, ikke noget med at smile på kommando, eller smile i det hele taget:-) Det er vildt hvad der sker på 1 år! Her er han så min store dejlige smukke og fantastiske dreng, til sin jul nummer 2. Det er igen min gode veninde og dygtige fotograf Tinna Emmertsen, der har taget billede af Sylvester (det fra sidste år er bare taget med Iphone)


Jeg ved ikke om jeg når flere indlæg inden juleaften. Vi skal holde den her i vores lejlighed, bare os 3, og det glæder jeg mig helt vildt til, vi har selv valgt det sådan! Den 29. december kommer der nogle (forhåbentlig) stærke flyttemænd, men mon ikke jeg lige når et indlæg eller to mere inden vi forlader København:-)

RIGTIG GLÆDELIG JUL:-)

tirsdag den 20. december 2011

Det går så stærkt

I mandags kom vi hjem fra vores sidste Jyllandstur, næste gang vi kører afsted er det for good, uh jeg får helt kuldegysninger ved tanken.... det er så vildt! Vi har fundet et dejligt sted at bo lidt uden for Århus, men faktisk har vi slet ikke selv set det i virkeligheden endnu, kun på billeder. Det hele er gået så stærkt, så vi kunne ikke nå det, inden vi skulle sige ja eller nej til det! Kim skal jo begynde i sit nye job den 3. januar, så det var med at slå til:-)

Vi var i Viborg hele weekenden hos Kims forældre, hvor vi tog lidt forskud på juleaften, og ellers bare slappede af og hyggede os!

Svigerfars værksted, hvor der bliver lavet de skønneste ting!


Min svigermors kamikker hænger til luftning:-)

mandag den 19. december 2011

Jeg er heldig

Ja det synes jeg faktisk at jeg er på flere måder, men i det her tilfælde er det fordi jeg har en meget sød veninde, der tilmed er en vanvittig dygtig fotograf!
For noget tid siden var jeg på udflugt med hende. Vi var en tur på Christiania og  hun fik taget nogle helt fantastiske billeder af Sylvester (og lidt mig), her er et par stykker jeg gerne vil vise.Jeg synes i skal se hendes hjemmeside også, der er så mange smukke og fine billeder så klik her:-)

fredag den 16. december 2011

Mere julesalg:-)

Så er der julesalg i Fornuftshoppen, vi har stadig lidt julepynt tilbage, så vi har valgt at sætte det ned med 25%. Tilbuddet gælder til og med tirsdag den 20. december, hvor det også vil blive afsendt. Man kan se det forskellige julepynt lige her, eller gå til shoppen og klikke på "Julepynt" i menuen til højre.
Må i alle få en dejlig weekend:-)

torsdag den 15. december 2011

Lidt julepynt


Jeg har lavet lidt hjemmelavet julepynt, det bliver alligevel for trist uden noget julepynt overhovedet, og jeg orker ikke at pakke julekassen fra loftet ud! I det hele taget så orker jeg ikke gå op på loftet... Vi har SÅ meget l... at jeg på en måde bare har lyst til at ignorere det:-)
Det er ikke så lidt der skal klares af praktiske ting på meget kort tid, for slet ikke at tale om det mentale... min hjerne kan slet ikke følge med! Hver gang jeg går rundt på Amager, så er jeg nærmest ved få tårer i øjnene af vemod, selvom jeg VIRKELIG også glæder mig, så er det bare lidt vildt det hele....
Nå, men her er det så, mine hjemmelavede julekugler, de er nemme at lave. Jeg har brugt papir, gamle modeblade, neonfarvet karton og metallic karton.


De hænger i "hullet" mellem vores to stuer. Sylvester fik øje på dem med det samme, og har peget op mod dem hele dagen, jeg vidste bare han var til jul, neon og glimmer:-)

tirsdag den 13. december 2011

Mangler du en julegave?

Jamen, så kig endelig videre, jeg holder nemlig lidt julesalg i min shop. Jeg har nogle ting til overs fra julemarkedet i Roskilde, og nu da jeg skal flytte, kunne det jo være dejligt at flytte så lidt som muligt med sig!

Jeg har sat alle huer, bolde og suttesnore ned, den sidste taske i Liberty er også sat ned.

Jeg har også  nogle helt nye ting i shoppen

Halskæder med keramikperler

Nøglesnor i Liberty Melly, der har været udsolgt i noget tid er nu tilbage

Nøglesnor i det fineste småblomstrede Liberty

Make up pung i Libertystof

Hvis du ønsker at købe noget, men gerne vil undgå Paypal, så skriv endelig til min mail ninnarahbek@gmail.com

Rigtig dejlig aften:-)

mandag den 12. december 2011

Weekend

Gulvet i gangen er malet i farven pastelgrå fra flügger

Neglelak og Diamantringe- klar til julefrokost

Vi har hjemmedag i dag, og sangbogen er et hit

Patchworktæppe

Jeg var godt nok noget træt i min gamle krop i går, Kim og jeg var nemlig til julefrokost i lørdags med gode venner, og jeg udnyttede til fulde at jeg ikke skulle op med Sylvester søndag morgen, han blev nemlig passet:-)

Jeg har endelig fået malet gulvet færdigt i gangen, det skulle jeg have gjort for længe siden!! Men nu er det gjort, og lejligheden virker meget mere indbydende!

Jeg er gået i gang med et patchwork sengetæppe, et stort projekt, men noget jeg har brygget på længe! Sekskanterne er store, omkring 15 cm i bredden, men tæppet skal jo også være over 2*2 meter, så for at jeg ikke skal give op halvvejs, blev det sådan:-) Jeg er allerede nået temmelig langt, og nu glæder jeg mig bare til det er færdigt:-)

Jeg håber i nyder jeres mandag aften:-)

Lidt for sent...

Jeg er lidt sent på den med at finde en vinder til min giveaway i samarbejde med Ramsign, men NU har jeg trukket lod, og tusind tak til alle jer der ville være med:-)
Vinderen blev nr. 7, her gemmer Helle sig med bloggen belladotte, stort tillykke Helle, jeg sender dig straks en mail:-)

Rigtig god mandag:-)

torsdag den 8. december 2011

Ønsker

Selvom vi skal flytte og pakke ned, så er der altså stadig tid til at drømme om dejlige julegaver:-)
Her er lidt af det Sylvester drømmer om (jo jo, det gør han altså:-)) Eller, måske det mere er hans mor der synes det ville være helt i top hvis han fik nogle af de lækre sager her:-)
Jeg tror han ville blive blive en usansynligt flot fyr i skjorten fra Mini Rodini sammen med uldbukserne:-) drømme drømme!!

We Do Wood stol fra Designdelicatessen, Sengetøj og lampe fra Ferm Living, strikbukser fra FUB, Skjorte fra Mini Rodini hos We Love Design, pude fra Lucky Boy Sunday fås hos Lille Figaro, Brio køkken, grydesæt til legekøkken fundet her,
Sweater fra FUB hos We Love Design

onsdag den 7. december 2011

Give away

Jeg er så heldig at jeg har fået mulighed for at udlodde en MEGET fin præmie til en af jer søde læsere:-)
Det er firmaet Ramsign, der laver de fineste emaljeskilte, som udlodder præmien.
Vinderen får mulighed for at "designe" sit eget skilt. Der er frit valg mellem skilte med numre, og der kan vælges 1-5 cifre samt valgfri design!
I kan se mere her på deres hjemmeside, det kan blive svært at vælge:-)

Denne give-away passer perfekt ind i mit "flyttetema" her på bloggen, og Ramsign har faktisk været så søde også at forære mig et skilt!! Og det må da siges at være en god start på en flytning, at få et splinternyt dørskilt! Så mangler vi bare et nyt hjem:-)

Her er et par af mine favoritter fra hjemmesiden


Hvis du vil deltage i lodtrækningen, så gør blot følgende:

1 lod for kommentar på indlægget
2 lodder for kommentar og link til giveawayen (brug gerne billeder herfra eller fra Ramsigns hjemmeside)

Jeg trækker en vinder på søndag kl 20.00

Jeg håber i vil være med:-)

mandag den 5. december 2011

Coasters

Anne og jeg har fået en del henvendelser på vores coasters i akryl. De var ret hurtigt udsolgt i pink og med spejloverflade. Vi har derfor valgt at få lavet lidt flere af dem, så de er igen til salg i vores Fornuft-shop, klik på linket og du kommer direkte til shoppen:-)

Vi er meget glade for og stolte af, den opmærksomhed der har været på vores akrylsager, det giver gejst til at kaste sig ud i nye projekter, og vi tænker i øjeblikket mange tanker i den retning:-)


søndag den 4. december 2011

Du kan lige nå

at være med i vores Fornuft give-away her hos Anne, det eneste det kræver er at du skriver en kommentar til indlægget hos Anne.


Rigtig god 2. søndag i advent:-)

lørdag den 3. december 2011

Lørdag morgen

Først vil jeg lige sige TUSIND tak for de mange dejlige kommentarer på mit forrige indlæg om vores flytning! Jeg glæder mig allerede til at fortælle mere om hvad der kommer til at ske for os! Først og fremmest skal vi have fundet os et nyt sted at bo i Århus (eller deromkring), og det er tilsyneladende ikke det nemmeste i verden:-) Tøv ikke, hvis nogen har en ekstra 3/4-værelselses lejelejlighed på hånden:-)

Jeg nyder at se alle julerierne rundt omkring i blogland, og vi har prøvet at lave bare en lille bitte smule julestemning herhjemme, selvom alt skal pakkes ned! Men en tidlig lørdag morgen med stearinlys og hygge, kan altså næsten også gøre det:-)Jeg er ved at male gulvet i gangen, det skulle jeg have gjort for længst, men nu får de kommende ejere glæde af det;-) Hvem det så end bliver...