søndag den 30. oktober 2011

Gråt er flot!!

Det synes jeg ihvertfald:-)
Jeg har været så heldig at få fingrene i et af Annes fine 80'er pandebånd, uh det er jeg godt nok glad for:-)
Og så har jeg syet endnu en grå kjole, eller det gjorde jeg faktisk for lang tid siden, men jeg skulle ændre noget ved ærmerne, og det fik jeg så gjort i dag... Jeg kommer til at bo i den, sammen med mine nye NB sko og sorte uldstrømpebukser....

Hvis der i øvrigt er nogen der har lyst til at være afløser i en familie, der er ramt af Roskildesyge og ondt for tænder, så hold jer ikke tilbage:-)


torsdag den 27. oktober 2011

Det er snart

tid til julemarked i Roskilde  med Anne og Asli, og jeg LOVER jer det bliver godt:-)
I kan finde Roskilde julemarked på Facebook, og vi bliver meget glade hvis i går ind på siden og like'r og deler den:-) TAK:-)

Her er et lille sneakpeak, som nogen af jer måske også har set hos Annemandag den 24. oktober 2011

Har du vundet?

Så har jeg fået trukket en vinder af min giveaway.....
Der var 52 tilmeldte, og TUSIND tak for at i ville være med, det er jeg rigtig glad for:-)
Jeg har brugt Random org, og bad den om at finde et nummer mellem 1 og 52, og sørme om den ikke valgte nr 52...
Det er Maja med bloggen KARLA BUM BUM, der havde nr 52,  Maja, send mig en mail på ninnarahbek@gmail.com med størrelse af hue, så du kan få din præmie:-)

Rigtig god mandag:-)

søndag den 23. oktober 2011

Husk nu...

At deltage i min give away, som jeg udtrækker i morgen aften efter kl 21:-)

lørdag den 22. oktober 2011

Lidt om rod og nye sko...

I går havde jeg en hel del forskellige opgaver, både på computer og symaskine, der skulle klares. Så spisebordet blev bombarderet med mit rod!!
Jeg har fået sendt en hel masse bestillinger fra min shop afsted, og ved i hvad, det gør mig SÅ glad hver eneste gang der er nogen der køber noget af det jeg har lavet!

I dag har jeg også fået testet mine nye New Balance sneakers, Wauw de er lækre at gå i:-) Jeg havde nogle som teenager, det er lidt vildt at jeg allerede er så gammel at jeg hopper med på noget for 2. gang!!!

Og så har vi fået hjemmelavet pizza og en kold øl til aftensmad!


Tusind tak til alle jer der indtil videre har deltaget i min giveaway, og ikke mindst de søde kommentarer til huerne, de gør en gammel kone glad;-)

Go' lørdag aften:-)

torsdag den 20. oktober 2011

Give away

Jeg fik lige lyst til at lave en lille "efterårsferie-giveaway"... Og da det virkelig er blevet koldt i vejret, synes jeg det ville være nærliggende at give jer muligheden for at vinde en af mine huer. Der er frit valg på alle hylder, der er flere størrelser i de fleste af modellerne!
Her er Sylvester med en af huerne, billedet er gammelt, men jeg har ikke fået taget et nyt jeg synes der er bedre end det her:-)

Jeg håber i vil være med i konkurrencen, det eneste du skal gøre, er at skrive en kommentar til indlægget, skriv meget gerne hvilken hue du ønsker, og en mailadresse hvis du ikke har en blog.

Jeg trækker lod mandag den 24. oktober kl 21

(Du må naturligvis meget gerne linke og bruge billedet med tekst på , så vil jeg blive MEGET glad:-))

onsdag den 19. oktober 2011

Halloweeeeeen!

Vi havde jo besøg af nogle af vores gode venner i weekenden, og lørdag aften var vi i Tivoli og se halloween udstilling! Man kan sige meget om Tivoli, men de gør altså noget ud af det når de pynter op!
Jeg glæder mig allerede til juleudstillingen...

Den her sprang jeg så lige over.... Men der er da sikkert en fin udsigt deroppe fra toppen!!!Sylvester får lige en leverpostejmad:-)

mandag den 17. oktober 2011

Sidste chance!

Jeg har solgt rigtig mange nøglesnore fra min shop det sidste stykke tid, og der er ved at være udsolgt af de fleste farver. Der er en enkelt tilbage af den her, og den her og 2 tilbage af den her, så det er med at være hurtig hvis du skal nå det, for jeg laver nemlig ikke flere lige foreløbig!
Det næste stykke tid skal der nemlig produceres til et julemarked i Roskilde som i nok skal komme til at høre meget mere om. Jeg skal afsted med Anne og Asli, og jeg glæder mig allerede heeeeeelt vildt!


Rigtig god mandag aften:-)
Nu vil jeg smide mig på sofaen og spise is med min syge mand!!!

søndag den 16. oktober 2011

Weekend #1

Årh vi har haft en skøn weekend... I går brugte vi dagen på at råhygge i laaaaaangsomt tempo, gå en tur og ellers bare slappe af! Sylvester fik gået sine nye sko til, han kan ikke gå selv endnu, men klapvognen var helt fin at gå tur med:-)


Mit nye ynglingsarmbånd fra COSBarbapappa tallerkner fra NETTO til en 20'er stykket...

Jeg har håber i har nydt det fantastiske vejr i weekenden, det har vi ihvertfald:-)

tirsdag den 11. oktober 2011

Mormor

Kender du mærket Mormor.nu? Det er et mærke der laver det lækreste håndstrikkede baby og børnetøj.
På fredag og lørdag er der Pop-up-shop og du er mere end velkommen...Til alle jer strikke/hækle damer, så kan jeg godt afsløre at det er noget lækkert garn der bliver solgt:-)

Hvis du ikke har mulighed for at komme forbi, så gå ind på Mormor.nu's egen hjemmeside og tilmeld dig nyhedsbrevet, så vil du få information om gode efterårstilbud i webshoppen:-)

mandag den 10. oktober 2011

Swing...I går var vi på legepladsen, jeg har altså lidt gyngeangst, men denne her går lige an:-)

lørdag den 8. oktober 2011

Sort/hvid

I sidste uge var jeg til stofudsalg hos City Sycenter, jeg fik købt nogle gode rester, som jeg egentlig ville have brugt til et sengetæppeprojket som jeg har i tankerne... Men så blev jeg pludselig helt inspireret til at lave noget kun i sort/hvid.
Stjernerne skal blive til puder, jeg tror det blir' godt!
Min mor har underholdt Sylvester til den helt store guldmedalje, de har bare råhygget siden hun hentede ham i vuggestuen i går!
Men jeg sad og syede i eftermiddags, fik jeg lidt inspiration af Ullas lækre opskrifter


Jeg håber i nyder weekenden derude:-)

Nå ja, og så vil jeg lige sige at jeg er meget glad for hver og en kommentar jeg får, både her og på min mail, men jeg er lidt distræt for tiden, og er meget dårlig til at svare tilbage... Undskyld!

torsdag den 6. oktober 2011

Dage der går...

WOW, dagene går skisme stærkt hos mig for tiden... Jeg har lige pludselig fået en hel masse at se til, en masse godt og spændende! Men det betyder, at jeg nu også er blevet en af dem der ville ønske at døgnet havde 28 timer, og at man kunne sove 5 kvarter i timen... bum bum!!
Nå, men jeg har haft for travlt til selv at knipse, og det er jo pludselig blevet efterår, og alt lyset er væk ved 17 tiden....
Her er lidt af det jeg bliver inspireret af for tiden, billederne er der links til her på min Pinterest profil,
hvis du ikke kender til Pinterest, så vil jeg lige advare om at det er stærkt vanedandene! Jeg blev inspireret af Lis, for noget tid siden til at oprette en profil, og har ikke fortrudt det:-)

Der er tapet fra Ferm Living, knager fra HAY, og DIY pom pon'er...
Rigtig god torsdag folkens:-)
(I morgen skal Sylvester passes af sin mormor, og Kim og jeg skal til vinsmagning.. uhlala... :-))

mandag den 3. oktober 2011

En gul bænk

Jeg er vild med gul for tiden (og vist ikke den eneste....) Så jeg har malet Sylvesters lille bænk gul, og nu står den i stuen, Sylvester er allerede flyttet ind i den!

Vi har så efterfølgende fundet ud af, at det er temmelig dumt at stille den under vindueskarmen, for godt nok kan han ikke gå endnu, men han kan sagtens kravle op på den og lave ravage i vindueskarmen.... V har snart fjernet ALT dims og ender med at bo på den HELT minimalistiske måde indtil han er færdig med tage fat i alt han kan nå!!