fredag den 30. september 2011

Noget HELT nyt..

Jeg har prøvet noget helt nyt, på min egen krop så at sige.... Og det er faktisk lidt grænseoverskridende at lave det her indlæg om det, men i al beskedenhed, så synes jeg at det er blevet så fint at jeg gerne viser frem... Nå, havd kan det mon være:-)
Min gode veninde er ekspert i al der har med beauty at gøre, og hun spurgte om hun måtte bruge mig som model til et kursus i eyelashextension! Jo jo da... Jeg vidste faktisk ikke helt hvad det var! Men er det ret vildt faktisk, det er kunstige øjenvipper, hvor hver enkelt vippe er limet på en enkelt af dine egne!
Det tog lidt tid, men var det hele værd, og jeg er VILD med det! Hvis økonomien tillod det, så havde jeg dem for evigt:-) Men det er lidt pebret, prisen svinger vist lidt, men man skal nok regne med omkring 1000 kr, og så holder de en lille måneds tid.

Vi var i Ballerup hos dem her, hvor de er ret dygtige...

Og nu kommer billederne... uh det er mærkeligt at lave indlæg kun med billeder af sig selv!!torsdag den 29. september 2011

Old school..

Jeg er skal bruge dagen på et godt gammeldags vaskeri.... Vi skal nemlig have vasket dyner! Sylvester har lige for en gangs skyld været syg, med RIGTIG dårlig mave:-( Så der er flere grunde til dynevaskeriet.... ØV! Sig mig engang, stopper det aldrig med det sygdom??
Nå, men heldigvis er der også andet i livet end syge børn... og det vil jeg gerne vise, men jeg er skisme løbet tør for batterier til kameraet, så jeg kan ikke overføre før i morgen... bum bum!!

Her er lidt fra mobilos...


I aften skal jeg noget rigtig hyggeligt hos hende her

Dejlig torsdag til jer;-)

mandag den 26. september 2011

Husmodel

Er hvad Sylvester åbenbart var i går.... I hjemmesy/strik fra top til tå (strikken kan jeg dog ikke selv tage æren for, det er min søde mor der kan sådan noget!)

Ja, man bliver jo aldrig træt af at se billeder af sine egne børn.... Men der har godt nok været mange af ham på bloggen her på det sidste:-) MEN jeg brygger på nyt til Shoppen, så følg lige med:-)
(Bukserne og lignende hjelm Sylvester har på, kan i øvrigt også købes på shoppen, altså nogen magen til ikk...!!!:-)


søndag den 25. september 2011

Drengeværelse


Sylvesters værelse er ikke særlig stort, og der er mange ting jeg godt kunne tænke mig at lave derinde, men det fungerer også fint som det er nu! Men lidt tapet på væggene og væk med det store skrummel af et puslebord ville være fint:-)
Her er lidt billedspam...


Alfabetprintet har jeg downloadet gratis her http://herligheder.blogspot.com/p/diy.html


Jeg håber i nyder jeres søndag:-)
Jeg har lidt ondt i knolden ovenpå middag med gode venner og god vin i går aftes, så jeg glæder mig til at se Borgen og så hoppe i dynerne bagefter:-)
Og tak til min gode ven Mikkel for fantastisk vejr i dag på hans fødselsdag... det er vi rigtig glade for, bare dem der har fødselsdag i morgen har været ligeså artige:-)

torsdag den 22. september 2011

Tak

For de mange "god bedring ønsker", dem har vi haft brug for:-) Men nu er der bedring i sigte...  Tør jeg godt at sige, uden at jinx'e det for meget!! For det skal man nemlig passe på med har jeg erfaret!

Og TAK til Mic for den fine blogaward, den er jeg rigtig glad for:-) Jeg bliver så glad for hver eneste læser og hver eneste kommentar på min blog, det er lidt sjovere når man ved at der er nogen der følger med:-) Og at få en fin award, det varmer kun ekstra!

Jeg skal fortælle 8 ting om mig selv... bum bum

1. Jeg ville ønske jeg var millionær så jeg kunne købe bunker af tøj.....
2. Jeg har OVERDREVET meget gråt tøj, men mangler stadig liiiiige den helt rigtige grå kjole!
3. Jeg har et udpræget omsorgsgen og er af flere venner blevet kaldt "mor-Ninna" også inden jeg overhovedet blev mor...
4. Jeg elsker allermest i hele verden at være sammen med min lille familie
5. Jeg har ingen stedssans og er skræmmende mange gange i mit liv faret vild! i dag er jeg dybt afhængig af GPS'en på min Iphone...
6. Jeg spiser is så tit som overhovedet muligt
7. Jeg kan godt være lidt skrap nogengange (det sir' min mand ihvetfald...:-))
8. Nå ja, og så drømmer jeg om at bo på landet med masser af børn og 30 timer i døgnet..

Jeg har for nyligt opdaget disse 3 skønne blogs som jeg sender awarden videre til

kaptajnwilly Jeg er faldet pladask for denne blog, lige min smag:-)

herligheder Denise der har bloggen, er rigtig god til at inspirere med boligindretning

Stylista Anne er stylist, og deler tips og tricks (og så har jeg læst sammen med hende)

Da Far Var Knægt til alle retroelskerne... Stine der har bloggen er lidt af et multitalent, se også hendes andre blogs (der er links)Her er et billede af mig og Sylvester, det er taget da han er næsten nyfødt, jeg fandt det da jeg sad og kiggede alle vores billeder igennem for nogle dage siden. Det er et af mine ynglingsbilleder, og jeg kan slet ikke forstå han har været så lille...
onsdag den 21. september 2011

Undtagelsestilstand

Er hvad der er her på matriklen! Jeg passer syg mand og sygt barn... Life is great!:-)

I går sad jeg og læste blade i gården mens Sylvester sov en lang lur, i dag skal jeg tømme huset for kaffe, vi sov nemlig ikke mellem kl 1 og kl 4 i nat! ZZZZZZZZZsøndag den 18. september 2011

fødselsdag # 2 og give away

I går holdte vi mere fødselsdag for Sylvester, vi havde besøg af Sylvesters mostre og de dejligste venner:-) TAK for en dejlig dag!
Lad mig bare sige det som det er, Sylvester kan godt lide at blive fejret og få gaver:-) (svært at gætte hvem han har det fra, især det med gaverne:-))

Og som lovet, ville jeg udtrække en vinder af min lille weekend give-away, og det blev Laura med bloggen Busters mors verden, stort tillykke Laura, vil du sende mig din adresse på ninnarahbek@gmail.com, så sender jeg din præmie afsted til dig i morgen:-)

Nu vil jeg smække stængerne op i sofaen og slappe af ovenpå en hyggelig, men også lidt hård weekend:-)
Rigtig god søndag

fredag den 16. september 2011

Papir DIY og give away

Nå, jeg blev faktisk inspireret til at lave en lille DIY på mine papircirkler, så det har jeg så gjort i dag!
Jeg håber i kan bruge den:-) Man kan jo lave utallige variatoner, med al mulig slags papir, og med flere end 2 cirkler ovenpå hinanden, det er vist kun fantasien der sætter grænser.
Jeg vil lade billederne tale for sig selv, men SPØRG endelig hvis der er noget:-)


Min første og sidste cirkel er i orange neon, der har jeg limet 2 cirkler sammen, da de kun er orange på den ene side. Så den forbliver flad.


Jeg syr med neonorange sytråd (det er egentlig broderitråd, men fungerer perfekt til formålet)


Og nu til en lille bitte giveaway

Kunne du tænke dig en magen dem til dem jeg har lavet?
Så smid en kommentar på indlægget her, så trækker jeg lod søndag aften efter kl 20:-)

Jeg håber i får en skøn weekend, vi udnytter chancen og fejrer vores lille dreng med venner og familie igen i morgen:-)

onsdag den 14. september 2011

1 års fødselsdag # 1

Jeg er på vej ud af døren, men kan lige nå at vise lidt billedspam fra en fantastisk fødselsdag i går:-)
TAK for de mange søde hilsner, det varmer rigtig meget;-)

Min lille dreng blev fejret i stor stil af 2 hold bedsteforældre, vi fik lagkage, gaver og masser af hygge:-)Min mor har lavet en meget fin bog til Sylvester

Jeg fik skam også gaver....:-)
En lille dreng der er ved at være lidt træt!Der var nok at se til for Sylvester, med gaveoppakning, han er en heldig lille dreng:-) Jeg viser de mange fine gaver frem i et senere indlæg!

mandag den 12. september 2011

Sylvester

Har fødselsdag i morgen... Han bliver 1 år!! WAUW hvor er det altså vildt som tiden går, og det ved jeg godt at alle forældre siger, men DET GØR DEN ALTSÅ!!
Jeg skal spare jer for billedspam (i denne omgang) fra det sidste år, jeg har nemlig et par tusind billeder til at ligge på computeren!!!! og han ser jo sød ud på dem allesammen:-)
Men her er lidt billeder, fra forleden hvor han var så sød i sine nye velourbukser som jeg har lavet til ham. Han er meget glad for sin seng og sin dyne, altså bare ikke lige når han skal sove vel...!!
Der er 25% på alt i min shop i anledning af Sylvesters fødselsdag, i skal bare skrive foedselsdag i rabatfeltet!

Rigtig god aften derude:-)